Om os - Aluproff
22650
page-template-default,page,page-id-22650,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Om os

Det handler om glade kunder

Aluproff gør kunder bedre til det, de gør, indenfor indretning til premium segmentet.

Vi er specialiserede fagmænd, og markedsledende i skræddersyede window essential-løsninger. I passion for de klassiske skandinaviske håndværks-traditioner, stræber vi konstant efter at yde en professionel og personlig rådgivning. Vores kerneprodukter er tidløse, skandinavisk designede gardinstænger og accessories.

 

Aluproff er Skandinaviens største leverandør af gardinudstyr til professionelle gardinmontører. Vores forretningsområde er gardinudstyr med 100 % fokus på gardinstænger og tilbehør. Hos Aluproff finder du det bredeste sortiment, som løser stort set alle monteringsopgaver – fra simple løsninger til de de store byggeriers krav. Vi designer og udvikler selv de fleste af vores gardinstænger. Vi har mere end 60 års erfaring i branchen, hvilket styrker hele Aluproff teamet og giver os stor produktviden. Aluproff står for høj kvalitet, konstant innovation og moderne produkter, som giver dig mulighed for altid at kunne vælge en moderne løsning.

Kundetilfredshed

brugervenlighed, design og funktionalitet

Aluproff er en inovativ virksomhed, og vi lytter til vores forhandlere, som jo i virkeligheden er dem som har den største indsigt i hvad slutbrugeren forlanger når det kommer til design, funktionalitet og brugervenlighed. Derfor er vi glade når vi får konstruktive input fra vores kunder, som vi kan bruge til at forbedre produkter, eller opfinde og udvikle helt nye produkter. Sådan opstod f.eks den inovative og anmelderroste LED gardinskinne.

Mød vores team

og dem der yder den gode service

team_image
Kommerciel Direktør

RASMUS STILLING-PETERSEN

team_image
Adm. Direktør

THOMAS HANSEN

team_image
Salgsdirektør

NIELS BRÆMER

team_image
Eksportchef

STEFAN JOHNSEN

team_image
Produktionchef

NATASJA BRAMMER

team_image
Export kundekonsulent

LISBETH SAINO BROGAARD

team_image
Kundekonsulent

LOTTE SCHÜTZ

team_image
Kundeservice

DORTE VASSING

team_image
Produktion SB afd

SUS BRAMMER

team_image
Teknik og produktion

BJARKE BRAMMER

team_image
Produktion

DANIEL NISSEN

team_image
Teknik / produktion

KASPER KUNKEL

team_image
Stock Manager

MICHAEL JØRGENSEN

team_image
Logistics assistant

ANETTE ANDERSEN

team_image
Technics and Production

BJØRN HENRIK RASMUSSEN

Find vej til Aluproff

ellers kan du altid ringe eller skrive til os