NYHED ! Gardinstang med LED lys - Aluproff
7
page-template-default,page,page-id-7,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

NYHED ! Gardinstang med LED lys

Ny gardinstang fra Aluproff med LED lys, skaber hygge og et smukt lysnedfald, og kan både fungere som natlys og tyverisikring.

Få glæde af dit gardinstof

Den nye gardinskinne fra Aluproff, har indbygget LED lys, så du får et flot lys direkte ned på dit gardinstof, som du dermed også kan have glæde af, når det er mørkt.

– Når man vælger et gardinstof i en butik, foregår det som regel i dagslys. Når gardinet så er monteret derhjemme og man trækker for, har man ikke samme oplevelse. Med denne opfindelse får man også glæde af stoffet om aftenen. Lyset falder mellem hver eneste bølge I gardinet og det giver et helt unikt lysnedfald på stoffet, siger marketingschef hos Aluproff, Rasmus Stilling. Han fortsætter: – Gardinet skruer ned for lydene udefra, og LED lyset skruer op for hyggen indenfor.

Link til byggematerialer.dk

LIFTSYSTEMER MED BATTERIMOTOR

Nu kan du få motoriseret dine Aluproff liftsystemer, uden at trække ledninger rundt i vinduet. Med Aluproff liftsystem 8901 og Somfy batterimotor, er det let og ligetil at betjene gardinerne med enten fjernbetjening eller vægkontakt.

Aluproff – gardinudstyr for professionelle

Aluproff er Skandinaviens største leverandør af gardinudstyr til professionelle gardinmontører. Vores forretningsområde er gardinudstyr med 100 % fokus på gardinstænger og tilbehør. Hos Aluproff finder du det bredeste sortiment, som løser stort set alle monteringsopgaver – fra simple løsninger til de de store byggeriers krav. Vi designer og udvikler selv de fleste af vores gardinstænger. Vi har mere end 60 års erfaring i branchen, hvilket styrker hele Aluproff teamet og giver os stor produktviden. Aluproff står for høj kvalitet, konstant innovation og moderne produkter, som giver dig mulighed for altid at kunne vælge en moderne løsning.

Gardinstænger efter mål

Aluproff gardinstænger fås i mange modeller, hvilket gør det let at finde en favorit blandt de mange farver, designs og funktionaliteter. Hos din lokale gardinmand kan du få Aluproffs gardinstænger tilpasset på mål – på millimeter. De fleste af vores gardinstænger kan også bukkes, så de kan tilpasses ethvert vindue – se de forskellige måder profilerne kan bukkes på her

Gardinstænger på standardmål

Aluproffs gardinstænger fås også som standardvarer. Her er stangen skåret i standardmål, og pakket i gør-det-selv pakker, med beslag og skruer. Det er let selv at skære gardinstangen til, hvis du selv ønsker at tilpasse den, når du kommer hjem. Kvaliteten er den samme høje standard som på målvarerne.