Motorisering & LED - Aluproff
22525
page-template-default,page,page-id-22525,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Motorisering & LED

Flot funktionalitet

Motoriserede gardiner og gardinstænger med indbygget LED lys

LED lys forebygger indbrud, virker som vågelys, hyggelys og skaber lounge-stemning. Og med motoriserede gardinskinner kan du trække dine gardiner for og fra, med et enkelt tryk på en knap. Motoriserede gardiner fås i en række forskellige stoffer og farver som spiller en afgørende rolle for komforten og privatlivet i hjemmet. Gardinstænger med LED-lys skaber hygge og giver et smukt lysnedfald. Samtidig ser din bolig beboet ud, selvom du ikke er hjemme.  Vores smarte løsninger giver dig kontrol over belysningen og sikrer privatlivet fuldstændig.

 

LED lys i gardinstangen

Hygge, tyverisikring og et smukt lysnedfald

Den nye gardinskinne fra Aluproff med LED lys, skaber hygge og et smukt lysnedfald, og kan både fungere som natlys og tyverisikring. Gardinskinnen har indbygget LED lys, så du får et flot lys direkte ned på dit gardinstof, som du dermed også kan have glæde af, når det er mørkt.

Når man vælger et gardinstof i en butik, foregår det som regel i dagslys. Når gardinet så er monteret derhjemme og man trækker for, har man ikke samme oplevelse. Med denne opfindelse får man også glæde af stoffet om aftenen. Lyset falder mellem hver eneste bølge i gardinet og det giver et helt unikt lysnedfald på stoffet. Gardinet skruer ned for lydene udefra, og LED lyset skruer op for hyggen indenfor.

Den elektriske gardinskinne

Har mange fordele:

Manoeuvre douce et fluide

Stille og smidig funktion
Takket være en upåklagelig funktion af din Somfy-motor er dine gardiner beskyttet.

 

Fonction “Touch motion“

Automatisk touch-funktion
Bare træk i gardinet, præcis som du ville gøre med et almindeligt gardin, så går motoren i gang og tager over.

 

La motorisation de rideau est évolutive

Tilpasningsdygtig motor
Du kan enkelt skifte til et helautomatiseret hjem, når du har installeret dine elektriske gardiner.

 

Mémoire de position favorite

Du kan enkelt hente din favoritstilling
Med MY-funktionen på din fjernbetjening fra Somfy kan du indstille din favoritstilling, som du derefter kan vælge med et enkelt tryk på en knap.

 

Vitesse réglable avec la gamme Glydea

Justerbar hastighed med Glydea
Den smarte Glydea