Det intelligente hjem - Aluproff
22485
page-template-default,page,page-id-22485,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Det intelligente hjem

Betjen dine gardiner

med telefon, tablet eller smartwatch.

Hvis du har gardiner med motor, kan du naturligvis styre gardinet med fjernbetjening eller vægkontakt, eller du kan blot trække kort i stoffet, så begynder det at køre. Men nu kan du også betjene gardinet med din telefon, tablet eller dit smartwatch.
 
IFTTT teknologien gør det muligt at gøre dit hjem intelligent, så du både kan stemmestyre dine gardiner (og lys, musik etc), og sørge for at de automatisk trækkes fra, når du kommer hjem. Du kan nemlig sætte et ”scenarie” op, som holder øje med din mobiltelefons gps placering, og som aktiverer dine gardiner, så snart du nærmer dig dit hjem. Du kan også trække gardinerne fra og for mens du er på arbejde eller i sommerhuset.

Tal med dine gardiner

oplev fordelene ved det intelligente hjem

Det intelligente hjem er ved at være en realitet for mange. Intelligent styring af lyset i huset, køleskabe der kan fortælle, om du mangler mælk. Robot støvsugere som kan programmeres til at klare støvet i stuen mens du ikke er hjemme osv. Nu er turen kommet til husets gardiner, som kan styres intelligent – på mange spændende måder.
 
Traditionel solafskærmning, såsom rullegardiner eller persienner, kan, hvis du sætter motor i, kun styres med fjernbetjening eller vægkontakter. Vælger du derimod  gardiner, som i den grad er blevet moderne igen, så åbner der sig en verden af muligheder. Udover at du får et kæmpe udvalg af farver, mønstre og stoffer (nogle af dem kan aktivt rense luften i hjemmet), så bliver gardinstængerne nu også “intelligente”.
Du har f.eks. muligheden for at stemmestyre dine gardiner via Aluproffs hjemmeautomatik, Somfy Tahoma boks, og en tilkoblet ”hjemmeassistent”, hvor du med en simpel kommando, får gardinerne til at køre. Eller du kan styre gardinerne med din smartphone, din tablet eller dit smartwatch.