Det intelligente hjem - Aluproff
22485
page-template-default,page,page-id-22485,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Det intelligente hjem

Betjen dine gardiner

med telefon, tablet eller dit smartwatch.

Du kan naturligvis styre gardinet med fjernbetjening eller vægkontakt, men du kan også blot trække kort i stoffet, så begynder det at køre. Du kan også betjene gardinet med din telefon, tablet eller dit smartwatch.
 
Hvis du ikke allerede er bekendt med IFTTT teknologien, så bliver du det nok snart. IFTTT teknologien gør det muligt at gøre dit hjem intelligent, så du både kan stemmestyre dine gardiner (og lys, musik etc), eller sørge for at dine gardiner automatisk åbner op når du kommer hjem, blot ved din tilstedeværelse. Du kan nemlig sætte et ”scenarie” op, som holder øje med din mobiltelefons gps placering, og aktiverer dine gardiner så snart du nærmer dig dit hjem.

Tal med dine gardiner

oplev fordelene ved det intelligente hjem

Det intelligent hjem er ved at være en realitet for mange danske hjem. Intelligent styring af lyset i huset, køleskabe der kan fortælle om du mangler mælk. Robot støvsugere som kan programmeres til at klare støvet i stuen mens du ikke er hjemme osv. Nu er turen kommet til husets gardiner, som kan styres intelligent – på mange spændende måder.
 
Ønsker du traditionelt solafskærmning, såsom rullegardiner eller persienner, findes der et hav af forskellige udbydere, i mange forskellige former og udgaver. Fælles er at hvis du sætter motor i, så kan de styres med fjernbetjening eller vægkontakter. Vælger du de flotte klassiske gardiner, som i den grad er blevet moderne igen, så åbner der sig en verden af muligheder. Udover at du får et kæmpe udvalg af farvemuligheder, mønstre og stof som aktivt kan rense luften i hjemmet, så bliver styringen af gardinet nu også intelligent.
 
Og nu kommer så også muligheden for at stemmestyre dine gardiner. Via Aluproffs hjemmeautomatik, Somfy Tahoma boks, og en tilkoblet ”hjemmeassistent” kan du med en simpel kommando, få gardinerne til at køre.