Bredbaner - Aluproff
23618
page-template-default,page,page-id-23618,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Bredbaner

Gardinstænger med bredt glidespor

Fra prisvenlige profiler til konstruktionsprofiler

Det store udvalg i tilbehør løser alle monteringsopgaver. Bredbaneprofilerne har et glidespor på 6 mm, og der findes en masse forskellige glidere og rulleglidere til disse stænger. De løser ethvert behov til både lette og meget tunge gardiner. Bredbaneprofiler kan monteres og placeres hvor som helst. Nogle modeller kan monteres direkte i loftet uden beslag, andre med små loftbeslag, eller du kan lade dem hænge frit fra loftet ved hjælp af loftstøtter. Profilerne findes i hvid og aluminium, og kan fås i op til 6 meters længde, uden samleled. Bredbaneprofiler kan både monteres på væg, loft eller som væg-til-væg i f.eks. badekabinen. Du får alle relevante oplysninger om vores gardinstænger hos din lokale gardin forhandler. Der kan du også bestille profilen, og få råd og vejledning til valg af dine gardiner. Fordelen ved bredbaneprofiler er, at de har større styrke og belastningskapacitet end smalbaneprofilerne. Der kan monteres stoppere – også midt på profilen. Mange af profilerne kan monteres med snoretræk, hvilket giver en prisgunstig løsning, set i forhold til andre snoretræksstænger. Vil du vide mere er du mere end velkommen til at kigge i vores katalog.

 

Profil 510/511

Datablad (510 & 511)

Profil 520/521

Datablad (520 & 521)

Profil 540/541

Datablad (540 & 541)

Profil 589

589
Datablad (589)

Profil 2500

Datablad (2500)

Mere info ?

De mest stillede spørgsmål om vores bredbane profiler:

Hvornår bør man bruge bredbane profiler?

 

Fordelen ved bredbanegardinstænger er, at de er robuste, kan holde tunge gardiner og stadig syner meget lidt, når de er monteret i loftet. En anden fordel er, at du kan montere endestop hvor som helst på skinnen.

 

Har bredbaneprofiler en max bredde?

 

En målbestilt gardinstang kan leveres i en længde på max 600 cm. Har du brug for gardinstænger over 600 cm, samler man 2 profiler ved hjælp af et samleled. Samlingspunktet beregnes, så det sidder i centrum af stangen.

 

Kan en bredbane gardinstang bukkes?

 

Ja, vi kan både fremstille dem med bukkede hjørner, og nogle modeller med bløde buer.

 Hvordan monteres bredbaneprofiler?

 

Ved loftmontering kan nogle modeller monteres direkte i loftet med skrue eller de kan monteres med loftbeslag. Ved montering på væg bruges vinkel påsat et loftbeslag.

Eksempler på Bredbane Montering